Bachata tečaj

Bachata tečaj u Zagrebu.
Naučite plesati najbolji ples na svijetu i zabavite se s nama :). Pratimo najnovije trendove iz svijeta bachate i upravo vas to učimo. Bachata tečaju i vašem plesnom napretku pristupamo profesionalno, odgovorno te sa velikim strpljenjem i razumijevanjem sa svaku razinu plesa od potpunih amatera do članova koji su spremni na ozbiljan bachata tečaj. 

 Bachata Inspire je trenutno jedina certificirana plesna škola za sensual bachatu u Hrvatskoj. Prošli smo edukaciju i test za profesionalne plesne instruktore i dobili diplomu by Luis y Andrea iz Španjolske. Luis y Andrea su jedni od najpoznatijih i najboljih bachata instruktora u svijetu.

Upiši tečaj bachate u plesnoj školi Bachata Inspire i uči plesati po strukturiranom tečaju koji te vodi od osnova do naprednog tečaja. 


LEVEL 1 – Osnove bachate
* Niste nikada plesali bachatu, krećemo od osnovnog koraka.

LEVEL 2 – Osnove sensual bachate 
* Plesali ste bachatu prije no niste sensual bachatu, krećemo od valova i tehnike sensual bachate. 

LEVEL 3 – Intermediate bachata / Social dancing
* Plesali ste sensual bachatu minimalno i redovno 6 mjeseci kod nas (ili negdje drugdje), prošli ste radionice sensual tehnike, valova, izolacije tijela, itd. Na ovome levelu ćete učiti elemente koje ćete moći izvoditi na svakome plesnjaku sa svakim plesnim partnerom. Lagano i lijepo. 
Level 3 je namjenjen za sve koji žele učiti nove plesne pokrete no bez previše muke.  

LEVEL 4 – Advanced bachata 
Ovaj level je za talentirane plesače koji su prošli sve levele, rade na sebi konstantno i mogu pratiti napredne elemente i koreografije. Da bi se pridružili ovome levelu moramo vas testirati ili vas pozvati sa Levela 3 ukoliko primjetimo da vam zbilja dobro ide. 


CIJENA: Cijena regularnog mjesečnog tečaja iznosi 250 kn mjesečno ili 200 kn mjesečno ako platite 2 mjeseca odjednom. Tečaj se održava jednom tjedno u trajanju od 90 minuta. Moguće je i odabrati opciju za više puta tjedno, što ćemo vam objasniti u emailu koji ćemo vam poslati nakon vaše prijave. 
* Svi naši polaznici dobivaju poklon bon od 200 kn u dućanu sa plesnim cipelama Shoolala

Bachata inspire

Račićeva 5, 10 000 Zagreb
Hrvatska

091 1987 510

bachata.inspire@gmail.com

www.facebook.com/bachatainspire

Explore The Colourful World


A WONDERFUL GIFT

“Fuerat aestu carentem habentia spectent tonitrua mutastis locavit liberioris.”

– Adam Sendler

Upcoming Events

Everest Camp Trek

Fuerat aestu carentem habentia spectent tonitrua mutastis locavit liberioris inistra possedit.

Walking Holidays

Fuerat aestu carentem habentia spectent tonitrua mutastis locavit liberioris inistra possedit.

Explore The World


Diremit mundi mare undae nunc mixtam tanto sibi. Nubes unda concordi. Fert his. Recessit mentes praecipites locum caligine sui egens erat. Silvas caeli regna nunc mixtam tanto.

Upcoming Tours & Destination

Fuerat aestu carentem habentia spectent tonitrua mutastis locavit liberioris. Sinistra possedit litora ut nabataeaque. Setucant coepyterunt perveniunt animal! Concordi aurea nabataeaque seductaque constaque cepit sublime flexi nullus.

Prijavi se na Bachata Inspire Newsletter i prvi saznaj o popustima, tečaju, radionicama i partijima!