Bachata tečaj

Bachata tečaj u Zagrebu.
Naš bachata tečaj daje važnost tehnici pokreta, vizualnosti plesa i dobroj zabavi. Pratimo najnovije trendove iz svijeta bachate i upravo vas to učimo. Bachata tečaju i vašem plesnom napretku pristupamo profesionalno, odgovorno te sa velikim strpljenjem i razumijevanjem sa svaku razinu plesa od potpunih amatera do članova koji su spremni na ozbiljan bachata tečaj.

 

Pozivamo te da se pridružiš jednoj od naših bachata grupa!

Potpuni početnici: Grupa 1 – Četvrtak 19:45h / * (Prvi trening 09.01)
Grupa 2 – Utorak 19:45 * (Prvi trening 21.01.)
* Niste nikada plesali bachatu, krećemo od osnovnog koraka.


Sensual početnici: Grupa 1 – Četvrtak 21:30h / Grupa 2 – Petak 19:45h
* Plesali ste bachatu prije no niste sensual bachatu, krećemo od tehnike sensual bachate.

Srednja Grupa – Srijeda 21:15h
* Plesali ste sensual bachatu minimalno i redovno 6 mjeseci kod nas (ili negdje drugdje), prošli ste radionice sensual tehnike, valova, izolacije tijela, itd.

Napredna: Grupa 1 – Ponedjeljak 19:45h / Grupa 2 – Utorak – 21:30h
* Plesali ste sensual bachatu minimalno i redovno kod nas godinu dana (ili negdje drugdje), dobro poznajete senusal tehniku, valove, izolacije tijela, itd. idete na partije i ozbiljno želite plesati bachatu

Bachata Moderna & Easy: Petak 21:30h
* Ova grupa je za sve vas koji ne preferirate sensual bachatu i htjeli bi lakši tempo na treningu. Bez forsiranje kompliciranih figura, opušteno i zabavno :). Plesali ste bachatu minimalno 3 mjeseca.

Instragram/Show grupa: Termin podložan dogovoru sa polaznicima
* Grupa gdje ćemo 3 mjeseca predano raditi na plesnoj koreografiji sa kojom ćemo profesionalno snimiti video koji ćemo promovirati na društvenim mrežama poput Instagrama, Facebooka, Youtubea, itd. Ukoliko bude interesa sa istom koreografijom možemo i nastupati na raznim regionalnim bachata festivalima. Za prijavu u ovu grupu je potrebno minimalno 6 mjeseci plesanja bachate i pomalo talenta za ples :D. Više o ovoj grupi na linku bachatainspire.com/instagram-show-grupa/

Cijena mjesečnog tečaja iznosi 250 kn mjesečno ili 200 kn mjesečno ako platite 2 mjeseca odjednom. Tečaj se održava jednom tjedno u trajanju od 90 minuta. Moguće je i odabrati opciju za više puta tjedno, što ćemo vam objasniti u emailu koji ćemo vam poslati nakon vaše prijave. Prvi sat je uvijek probni, što znači da ako vam se ne svidi ne morate platiti taj sat niti dalje dolaziti na treninge.
 *** Prijava obavezna *** Imamo ograničeni broj prijava po grupi, kada se grupa popuni zatvaramo prijave za tu grupu. 
* Svi koji pohađaju tečaj kod nas dobivaju poklon bon od 200 kn u Shoolala dućanu sa plesnim cipelama.
Plesna sezona kreće 06.01.2020. 

Bachata inspire

Račićeva 5, 10 000 Zagreb
Hrvatska

091 1987 510

bachata.inspire@gmail.com

www.facebook.com/bachatainspire