Bachata tečaj

Bachata tečaj u Zagrebu.
Naš bachata tečaj daje važnost tehnici pokreta, vizualnosti plesa i dobroj zabavi. Pratimo najnovije trendove iz svijeta bachate i upravo vas to učimo. Bachata tečaju i vašem plesnom napretku pristupamo profesionalno, odgovorno te sa velikim strpljenjem i razumijevanjem sa svaku razinu plesa od potpunih amatera do članova koji su spremni na ozbiljan bachata tečaj.

 

Pozivamo te da se pridružiš jednoj od naših bachata grupa!

Potpuni početnici: Grupa 1 – Petak 19:45h / Grupa 2 – Četvrtak 21:30h
* Niste nikada plesali bachatu, krećemo od osnovnog koraka.
Sensual početnici – Srijeda 21:30h
* Plesali ste bachatu prije no niste sensual bachatu, krećemo od tehnike senusal bachate.
Srednja: Grupa 1 – Ponedjeljak 21:30h / Grupa 2 – Četvrtak 19:45h
* Plesali ste sensual bachatu 6 mjeseci kod nas (ili negdje drugdje), prošli ste radionice sensual tehnike, valova, izolacije tijela, itd.
Napredna: Grupa 1 – Ponedjeljak 19:45h / Grupa 2 – Utorak – 21:30h
* Plesali ste sensual bachatu kod nas godinu dana (ili negdje drugdje) dobro poznajete senusal tehniku, valove, izolacije tijela, itd. idete na partije i ozbiljno želite plesati bachatu
Bachata Moderna & Easy: Petak 21:30h
* Ova grupa je za sve vas koji ne preferirate sensual bachatu i htjeli bi lakši tempo na treningu. Bez forsiranje kompliciranih figura, opušteno i zabavno 🙂

Bachata X: Utorak 19:45h
* Plesali ste kod nas u grupi u prošloj sezoni “Napredna ili Tajna”.
 U ovu grupu se može doći samo na naš poziv, radimo više na musicalityu, osjećaju za ples, bachati fusion, eksperimentiranju, novim idejama, itd.
Instragram/Show grupa: Srijeda 19:45h
* Grupa gdje ćemo 3 mjeseca predano raditi na plesnoj koreografiji sa kojom ćemo profesionalno snimiti video koji ćemo promovirati na društvenim mrežama poput Instagrama, Facebooka, Youtubea, itd. Ukoliko bude interesa sa istom koreografijom možemo i nastupati na raznim regionalnim bachata festivalima. Za prijavu u ovu grupu je potrebno dobro poznavanje bachata plesa. 

Cijena mjesečnog tečaja iznosi 200kn. Tečaj se održava jednom tjedno u trajanju od 90 minuta. Moguće je i odabrati opciju za više puta tjedno, što ćemo vam objasniti u emailu koji ćemo vam poslati nakon vaše prijave. *** Prijava obavezna *** Imamo ograničeni broj prijava po grupi, kada se grupa popuni zatvaramo prijave za tu grupu.
Plesna sezona kreće 09.09.2019. 

Bachata inspire

Račićeva 5, 10 000 Zagreb
Hrvatska

091 1987 510

bachata.inspire@gmail.com

www.facebook.com/bachatainspire