Bachata tečaj

Bachata tečaj u Zagrebu.
Naučite plesati najbolji ples na svijetu i zabavite se s nama :). Pratimo najnovije trendove iz svijeta bachate i upravo vas to učimo. Bachata tečaju i vašem plesnom napretku pristupamo profesionalno, odgovorno te sa velikim strpljenjem i razumijevanjem sa svaku razinu plesa od potpunih amatera do članova koji su spremni na ozbiljan bachata tečaj. 

 Bachata Inspire je trenutno jedina certificirana plesna škola za sensual bachatu u Hrvatskoj. Prošli smo edukaciju i test za profesionalne plesne instruktore i dobili diplomu by Luis y Andrea iz Španjolske. Luis y Andrea su jedni od najpoznatijih i najboljih bachata instruktora u svijetu.

Upiši tečaj bachate u plesnoj školi Bachata Inspire i uči plesati po strukturiranom tečaju koji te vodi od osnova do naprednog tečaja. 


LEVEL 1 – Osnove bachate / Četvrtak 20:00h  

* Niste nikada plesali bachatu, krećemo od osnovnog koraka.

LEVEL 2 – Osnove sensual bachate / Utorak 21:30h 

* Plesali ste bachatu prije no niste sensual bachatu, krećemo od valova i tehnike sensual bachate. 

LEVEL 3 – Improver bachata / Utorak 20:00h ili četvrtak 21:30h
* Plesali ste sensual bachatu minimalno i redovno 6 mjeseci kod nas (ili negdje drugdje), prošli ste radionice sensual tehnike, valova, izolacije tijela, itd. 

LEVEL 4 – Intermediate bachata / Ponedjeljak 21:30h
* Plesali ste sensual bachatu minimalno i redovno kod nas godinu dana (ili negdje drugdje), dobro poznajete senusal tehniku, valove, izolacije tijela, itd. idete na partije i ozbiljno želite plesati bachatu.

LEVEL 5 – Advanced bachata / Ponedjeljak 20:00h 
* Plesali ste sensual bachatu minimalno i redovno kod nas godinu i pol dana (ili negdje drugdje), dobro poznajete sensual tehniku, valove, izolacije tijela, itd. idete na partije i ozbiljno želite plesati bachatu. Možete pratiti tempo napredne grupe te uspješno izvodite i napredne elemente u plesu.

SALSA POTPUNI POČETNICI / Srijeda 21:30h

Imamo i grupu salse za potpune početnike. Želite nadopuniti vaše znanje i zaplesati salsu uz bachatu ? Ovo je savršena grupa za vas. U 3 mjeseca ćemo vas naučiti dovoljno elemenata iz salse da ćete uživati i osjećati se ugodno na plesnome podiju. 


CIJENA: Cijena regularnog mjesečnog tečaja iznosi 250 kn mjesečno ili 200 kn mjesečno ako platite 2 mjeseca odjednom. Tečaj se održava jednom tjedno u trajanju od 90 minuta. Moguće je i odabrati opciju za više puta tjedno, što ćemo vam objasniti u emailu koji ćemo vam poslati nakon vaše prijave. 
* Svi naši polaznici dobivaju poklon bon od 200 kn u dućanu sa plesnim cipelama Shoolala

Bachata inspire

Račićeva 5, 10 000 Zagreb
Hrvatska

091 1987 510

bachata.inspire@gmail.com

www.facebook.com/bachatainspire