Početni intenzivni tečaj

Zašto “Intenzivni tečaj” ?

Bachata Zagreb
Željezo se kuje dok je vruće! Svi na početku imaju najveći žar za plesom i mi smo tu da vam potpalimo taj žar i u prva 3 mjeseca izvučemo od vas maksimalno koliko možemo. Dok ste najviše zagrijani za ples pretvoriti ćemo vaš potencijal u prelijepe plesne korake.

2 početna tečaja od 6 mjeseci spojena u 1 intenzivni tečaj od 3 mjeseca!

Dosadašnje iskustvo + slušanje želja naših polaznika dovelo nas je do zaključka da su prva 3 mjeseca najbitnija i da vam treba 3 sata tjedno (2 x 90 minuta) da bi kvalitetno savladili plesne korake i izgradili KVALITETAN stil bachate. Zbog toga smo odlučili spojiti prijašnja 2 početna tečaja (osnove bachate + osnove sensual bachate) koji su trajali 6 mjeseci u 1 tečaj od 3 mjeseca. Uz navedeni tečaj za vas smo pripremili i party svaki tjedan gdje ćete moći dodatno isplesati naučeno te i pomalo domaće zadaće ;). Zbog svega navedenoga garantiramo da ćete naučiti više i bolje nego na bilo kojem drugom tečaju! Mi smo predani tome da budemo najbolji, nadamo se da ste i vi 😉 

Na ovome tečaju ćete naučiti:

Osnove bachate: 

 • Više vrsta osnovnog koraka
 • Više vrsta samostalnih okreta
  te okrete u paru

 • Više vrsta vođenja u paru

 • 4 plesne kombinacije sa sveukupno
  20 – 30 plesnih elemenata

 • Osnove musicality:
  od čega je sastavljena jedna pjesma,
  kako shvatiti i predvidjeti dinamiku pjesme, itd.
 • Vježbe za slušanje glazbe i interpretiranje ritma u bachati
 • Vježbe zagrijavanja i izolacije tijela

 • Plesni bonton

Osnove sensual bachate: 

 • Tehniku izolacije tijela (vođenje i praćenje)
  * Kako tehnički pravilno voditi i pratiti sve sensual figure. Nakon ovih osnova biti će vam jasni svi pokreti iz sensual bachate i moći ćete ih izvoditi sa razumijevanjem.
 • Tehnika bachata valova ili ti “body rolls”
  * Kako voditi/pratiti razne valove. Nakon ovih osnova biti će vam jasni svi valovi iz sensual bachate i moći ćete ih kombinirati sa figurama koje već znate.

 • 4 plesne kombinacije sa sveukupno 20 – 30 plesnih elemenata
 • Musicality radionice
 • Mnoštvo elemenata iz bachata animacije i footworka
 • Podjela diploma i proslava

Termini:

Utorak  20:00 – 21:30h i Četvrtak 20:00 – 21:30h

* Dodatno svaki tjedan organiziramo partije i radionice


Cijena:

 390 kn / 1 Mjesec* Popust na jednokratno plaćanje cjelokupnog tečaja od 3 mjeseca.

Umjesto 1170 kn cijena jednokratnog plaćanje je 990 kn.

Što nakon “Početnog intenzivnog tečaja” ?

Bachata Inspire ima strukturirani tečaj te napredujete iz jedne razine u drugu bez prestanka. Trenutno imamo materijala i strukturu da vas sljedećih 5 godina podučavamo bez da ponovimo i jedan element. Uz navedeno konstantno stvaramo novi materijal i pratimo najnovije svjetske trendove bachate i upravo vas to učimo.

Nakon ovoga tečaja nastavljate u grupu “Srednja grupa” / “Social dancing tečaj” gdje ćete naučiti hrpu laganih no sexy i cool kombinacija s kojima ćete zasjati na svakome plesnome podiju.

Ukoliko vam je ta razina zadovoljavajuća u njoj možete ostati zauvijek. Trenutno imamo materijala i strukturu da vas sljedećih 5 godina podučavamo bez da ponovimo i jedan element. Uz navedeno konstantno stvaramo novi materijal i pratimo najnovije svjetske trendove bachate i upravo vas to učimo.

No ukoliko bachata za vas postane život! Ako ćete bachatu slušati svaki dan, ići na sve partije i htjeti naučiti napredne kombinacije i elemente moći ćete se prijaviti za “Naprednu grupu”. Prijavu možete napraviti u bilo kojem trenutku.