Početni intenzivni tečaj

Zašto “Intenzivni tečaj” ?

Bachata Zagreb

Željezo se kuje dok je vruće! Svi na početku imaju najveći žar za plesom i mi smo tu da vam potpalimo taj žar i u prva 3 mjeseca izvučemo od vas maksimalno koliko možemo. Dok ste najviše zagrijani za ples pretvoriti ćemo vaš potencijal u prelijepe plesne korake 💃🕺.

2 početna tečaja od 6 mjeseci spojena u 1 intenzivni tečaj od 3 mjeseca!

Dosadašnje iskustvo + slušanje želja naših polaznika dovelo nas je do zaključka da su prva 3 mjeseca najvažnija i da vam treba barem 3 sata tjedno (2 x 90 minuta) da bi kvalitetno savladali plesne korake i izgradili KVALITETAN stil bachate. Zbog toga smo odlučili spojiti prijašnja 2 početna tečaja (osnove bachate + osnove sensual bachate) koji su trajali 6 mjeseci u 1 tečaj od 3 mjeseca. Uz navedeni tečaj za vas smo pripremili i party svaki tjedan gdje ćete moći dodatno isplesati naučeno te i pomalo domaće zadaće ;). Zbog svega navedenoga garantiramo da ćete naučiti više i bolje nego na bilo kojem drugom tečaju! Mi smo predani tome da budemo najbolji, nadamo se da ste i vi 😉.

Na ovome tečaju ćete naučiti:

Osnove bachate: 

 • Više vrsta osnovnog koraka
 • Više vrsta samostalnih okreta
  te okrete u paru

 • Više vrsta vođenja u paru

 • 4 plesne kombinacije sa sveukupno
  20 – 30 plesnih elemenata

 • Osnove musicality:
  od čega je sastavljena jedna pjesma,
  kako shvatiti i predvidjeti dinamiku pjesme, itd.
 • Vježbe za slušanje glazbe i interpretiranje ritma u bachati
 • Vježbe zagrijavanja i izolacije tijela

 • Plesni bonton

Osnove sensual bachate: 

 • Tehniku izolacije tijela (vođenje i praćenje)
  * Kako tehnički pravilno voditi i pratiti sve sensual figure. Nakon ovih osnova biti će vam jasni svi pokreti iz sensual bachate i moći ćete ih izvoditi sa razumijevanjem.
 • Tehnika bachata valova ili ti “body rolls”
  * Kako voditi/pratiti razne valove. Nakon ovih osnova biti će vam jasni svi valovi iz sensual bachate i moći ćete ih kombinirati sa figurama koje već znate.

 • 4 plesne kombinacije sa sveukupno 20 – 30 plesnih elemenata
 • Musicality radionice
 • Mnoštvo elemenata iz bachata animacije i footworka
 • Podjela diploma i proslava

1. LOKACIJA ISTOK – Račićeva 5

Termin:
Utorak i četvrtak 20:00 – 21:30h
* Počinjemo 06.03.2023.

Cijena:
59€ (444.53kn) / 1 Mjesec
* Popust na plaćanje 3 mjeseca odjednom.
Umjesto 177€ (1333.60kn) cijena za 3 mjeseca iznosi 149€ (1122.64) kn.

2. LOKACIJA ZAPAD – Savska cesta 120

Termin:
Trenutno ne upisujemo početnu grupu na ovoj lokaciji 😥.

Cijena:
59€ (444.53kn) / 1 Mjesec
* Popust na plaćanje 3 mjeseca odjednom.
Umjesto 177€ (1333.60kn) cijena za 3 mjeseca iznosi 149€ (1122.64) kn.

Što nakon “Početnog intenzivnog tečaja” ?

Bachata Inspire ima strukturirani tečaj te napredujete iz jedne razine u drugu bez prestanka. Trenutno imamo materijala i strukturu da vas sljedećih 5 godina podučavamo bez da ponovimo i jedan element. Uz navedeno konstantno stvaramo novi materijal i pratimo najnovije svjetske trendove bachate i upravo vas to učimo.

Nakon ovoga tečaja nastavljate u grupu Srednja grupa, gdje ćete naučiti hrpu laganih no sexy i cool kombinacija s kojima ćete zasjati na svakome plesnome podiju.

Ukoliko vam je ta razina zadovoljavajuća u njoj možete ostati zauvijek. Trenutno imamo materijala i strukturu da vas sljedećih 5 godina podučavamo bez da ponovimo i jedan element. Uz navedeno konstantno stvaramo novi materijal i pratimo najnovije svjetske trendove bachate i upravo vas to učimo.

No ukoliko bachata za vas postane život! Ako ćete bachatu slušati svaki dan, ići na sve partije i htjeti naučiti napredne kombinacije i elemente moći ćete se prijaviti na naše razne vikend radionice i bachata projekte o kojima ćemo vas obavijestiti preko emaila 🔥. 

Pravila korištenja