Slušamo vaše želje :). Izjasnili ste se da bi htjeli ljetni tečaj bachate pa smo vam ga i pripremili 🙂
Prijave na https://forms.gle/WsDmC9J2L6PzH4ch8

Ovaj tečaj će biti intenzivan i trajati će 4 tjedna te uključivati će 3 x tjedno treninga po 1,15h + 2 x isplesavanja po 5h (možda i više). Što znači da ćete u 4 tjedna dobiti 14 sati bachata tečaja i minimalno 10 sati isplesavanja. Cijena za ova 4 tjedna intenzivnog tečaja iznosi 500 kn. Tečaj će početi 08.07. i traje do 03.08.2019.

Postoje 3 razine na koje se možete prijaviti:

Potpuni početnici – Nikada prije niste plesali bachatu / Krećemo od osnova. Ponedjeljak, utorak i četvrtak od 19:00h.

Sensual bachata početnici – Plesali ste druge plesove, uključujući bachatu no niste nikada plesali sensual bachatu / Krećemo od tehnike senusal bachate prema raznima figurama. Ponedjeljak, utorak i četvrtak od 20:15h.

Sensual bachata srednja i napredna razina – Plesali ste sensual bachatu kod nas ili negdje drugdje barem 5-6 mjeseci, idete po partijima i upoznati ste sa sensual bachata body movementom i elementima. Ponedjeljak, utorak i četvrtak od 21:30h.

Prijavite se i recite prijateljima 🙂 kako bi uspjeli skupiti kvalitetne grupe. Prijave zaprimamo do 01.07.2019. Vaše mjesto je osigurano nakon što uplatite tečaj, sama prijava ne znači da vam je mjesto u grupi osigurano.

P.S. Što se tiče naših tečajevaca, raditi ćemo neke kombinacije koje nismo radili na tečaju no biti će i nekih sa tečaja koje smo prošli, koje ćemo se potruditi promijeniti i izmješati elemente.