Iskoristi ovo ljeto u Zagrebu i nauči plesati Bachatu i Salsu, plesove u paru koji će ti promijeniti život :). Upoznati ćeš hrpu novih ljudi, zabaviti se i rekreirati te uživati u najboljoj glazbi na svijetu :D.
Nemoj smišljati izlike već se prijavi odmah i kreni u magični svijet plesa. Prijave na https://forms.gle/iDHnsNtRKVXdE3ch8
*** Prijava obavezna *** Imamo ograničeni broj prijava po grupi, kada se grupa popuni više se nećete moći pridružiti toj grupi.
*** Ljetni tečaj ide kroz 7. i 8. mjesec te nastavljamo sa regularnim tečajem u 9.mjesecu

ŠTO MI SVE TREBA ZA TEČAJ ?
Partner ti nije potreban a niti prethodno plesno znanje. Možeš doći u obući i odjeći koja ti je ugodna. Ponesi dobru volju i osmijeh i to je sve :). Garantiramo da ćeš u roku 3 mjeseca naučiti plesati i zavoljeti ove zabavne i romantične plesove koji su postali fantastičan oblik zabave u Zagrebu i cijelom svijetu :).
P.S. U Zagrebu imate 3-5 plesnih partija TJEDNO gdje možete vježbati svoje plesne korake sa plesačima iz svih plesnih škola.

💖ZAŠTO BAŠ BACHATA INSPIRE?
1) Postati ćeš dio najpopularnije bachata plesne škole u Hrvatskoj gdje članovima dajemo puno više od plesnog tečaja! Organiziramo redovite partije, posebna druženja za članove, besplatne radionice, odlaske na plesne festivale te svašta nešto. Provjeri naše foto albume https://bit.ly/2YkmyCC / https://bit.ly/2ZwM1Fl / https://bit.ly/2YnwB9W i video galeriju facebook.com/pg/bachatainspire/videos

2) Odlični i zabavni instruktori sa puno strpljenja za vaše korake. Ako mislite da imate “dvije lijeve noge” dođite kod nas i mi ćemo ih pretvoriti u plesne korake :). Naša glavna prednost je da jasno i jednostavno prenosimo plesno znanje i brinemo za svoje članove. Pratimo najnovije trendove iz svijeta sensual bachate i salse i upravo vas to učimo. Redovito se i sami educiramo kako bi vama prenijeli samo najbolje i najnovije znanje. Puno zabave, prijateljska atmosfera i vidljiv napredak u plesu.

3) Pazimo na jednak omjer dečki i cura, kako bi svi plesali cijelo vrijeme i bili zadovoljni. Bili vi POTPUNI POČETNICI ili NAPREDNI PLESAČI imamo grupu za vas 🙂 Provjeri raspored ovdje
bachatainspire.com/bachatatecaj/

🎁 Svi naši polaznici dobivaju poklon bon od 200 kn u dućanu sa plesnim cipelama Shoolala

LOKACIJA:
Tečaj se održava u prekrasnoj dvorani Bachata Inspire koja se nalazi na adresi Račićeva 5, tramvajska stanica Mašićeva (blizu Petrove i blizu Kvatrića). Možete upisati u Google Maps Bachata Inspire i izbaciti će vam našu lokaciju. https://goo.gl/maps/wAaL2c5FDsJ2

CIJENA I TERMINI
✅✅LJETNI INTENZIVNI TEČAJEVI BACHATE I SALSE
za POČETNIKE

Ljetni INTENZIVNI tečaj BACHATE ZA POTPUNE POČETNIKE (3x sata tjedno).
Za vas najdraže nam početnike 🙂 smo pripremili ubrzani tečaj BACHATE gdje ćemo vas učiti plesati čak 3 sata tjedno + isplesavanja. U roku mjesec dana ćemo vas puno puno puno toga naučiti, te vam garantiramo da ćete biti maksimalno zadovoljni svojim napretkom i plesnim vještinama 🙂
Ovaj tečaj će se održavati UTORKOM i ČETVRTKOM od 20:30 – 22h. Prvi trening 30.06. Cijena intenzivnog tečaja za 4 tjedna (12 sati tečaja + isplesavanja) = 400 kn
* Nakon završenog intenzivnog početnog tečaja ćemo vas smjestiti u jednu od naprednijih regularnih grupa.

Ljetni INTENZIVNI tečaj SALSE ZA POTPUNE POČETNIKE (3x sata tjedno).
Za vas najdraže nam početnike 🙂 smo pripremili ubrzani tečaj SALSE gdje ćemo vas učiti plesati čak 3 sata tjedno + isplesavanja. U roku mjesec dana ćemo vas puno puno toga naučiti, te vam garantiramo da ćete biti maksimalno zadovoljni svojim napretkom i plesnim vještinama 🙂
Ovaj tečaj će se održavati UTORKOM i ČETVRTKOM od 19:00 – 20:30h. Prvi trening 30.06. Cijena intenzivnog tečaja za 4 tjedna (12 sati tečaja + isplesavanja) = 400 kn no prvih 10 članova koji uplate dobivaju povlaštenu cijenu od 250 kn :D. Požurite i budite među njima ;).

✅REGULARNI LJETNI TEČAJEVI BACHATE – TERMINI

SENSUAL POČETNICI ljetni tečaj SRIJEDOM od 19:00 – 20:30h / Prvi trening 01.07.
* Plesali ste bachatu prije no niste sensual bachatu ili niste prošli tehniku senusal bachate i valove. Krećemo od tehnike sensual bachate i valova.

SREDNJA GRUPA ljetni tečaj SRIJEDOM od 20:30 – 22:00h / Prvi trening 01.07.
* Plesali ste SENSUAL BACHATU minimalno i redovno 6 mjeseci kod nas (ili negdje drugdje), prošli ste radionice sensual tehnike, valova, izolacije tijela, itd.

SREDNJA – NAPREDNA GRUPA – ljetni tečaj PONEDJELJKOM od 19:00 – 20:30h / Prvi trening 29.06.
* Plesali ste sensual bachatu minimalno i redovno kod nas godinu dana (ili negdje drugdje), dobro poznajete senusal tehniku, valove, izolacije tijela, itd. idete na partije i ozbiljno želite plesati bachatu.

NAPREDNA – GRUPA – ljetni tečaj PONEDJELJKOM od 20:30 – 22:00h / Prvi trening 29.06.
* Plesali ste sensual bachatu minimalno i redovno kod nas godinu dana (ili negdje drugdje), dobro poznajete senusal tehniku, valove, izolacije tijela, itd. idete na partije i ozbiljno želite plesati bachatu.

BACHATA MODERNA & EASY – ljetni tečaj UTORKOM od 17:30 – 19:00h / Prvi trening 30.06.
* Ova grupa je za sve vas koji ne preferirate sensual bachatu i htjeli bi lakši tempo na treningu. Bez forsiranje kompliciranih figura, opušteno i zabavno :). Plesali ste bachatu minimalno 3 mjeseca.

💰 CIJENA: Cijena regularnog mjesečnog tečaja iznosi 250 kn mjesečno ili 200 kn mjesečno ako platite 2 mjeseca odjednom. Tečaj se održava jednom tjedno u trajanju od 90 minuta. Moguće je i odabrati opciju za više puta tjedno, što ćemo vam objasniti u emailu koji ćemo vam poslati nakon vaše prijave.

Veselimo se vašem dolasku i vidimo se uskoro na plesnom podiju 🙂
Roberto Mesir & Gloria Lazić, vaši plesni instruktori
Više o nama na https://bachatainspire.com/o-nama/

P.S. Pridruži se našim grupama na društvenim mrežama:
WhatsApp grupa: https://chat.whatsapp.com/L9IBnwUNmgs1TxO1FC23uc
FB grupa: https://www.facebook.com/groups/2021992691422616/
Instagram: www.instagram.com/bachatainspire
FB Page: www.facebook.com/bachatainspire / www.bachatainspire.com

Live, Dance, Inspire!