fbpx

Plesovi u paru! Žensko si a želiš biti leader ? Muško si a želiš biti follower ? Prijavi se na besplatne plesne radionice Urbane mladeži.

U plesovima u paru muški su uvijek leaderi (osobe koje vode) a žene su followeri (osobe koje prate). Na našim plesnim radionicama to ćemo obrnuti i dati znanje, vještine i osjećaj ženama kako je to voditi a muškima kako je to pratiti u plesu. Na ovaj način, iskusiti ćemo drugu perspektivu i više poštivati poziciju našeg partnera/partnerice. Također ćemo razbiti tabu i zaplesati sa istim spolom nakon usvojenog znanja radionica :).

Ples koji ćemo vas učiti je bachata, društveni ples koji u zadnjih par godina postaje veoma popularan diljem Europe te privlači sve više i više mladih svojom atraktivnošću, zabavnim ritmom i slobodnim stilom.

Prijave na sljedećem linku: https://goo.gl/forms/OXmiySYYgVJ7co6l1
* Broj prijava je ograničen na 30 polaznika zbog kvalitete radionica.
Mjesto održavanja: dvorana Bachate Inspire, Račićeva 5/1 (1 tram stanica od Kvatrića – Mašićeva) google maps link —> https://goo.gl/maps/2NXDwtryLTP2

Datum i raspored radionica
07.12. Petak – 20 – 22h Osnove
08.12. Subota – 16 – 20h Bachata sensual tehnika (izolacija i valovi)
09.12. Nedjelja – 16 – 20h Bachata kombinacije (tri)

Kroz projekt “Plesom do jednakosti” podupiremo pravi smisao feminizma a to je jednakost svih spolova u svim životnim situacijama pa i u plesu. Projekt “Plesom do jednakosti” je financiran od grada Zagreba, to jest Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom – Opći program socijalne zaštite. Radionice su besplatne za korisnike.

Projekt provodi udruga za mlade Urbana mladež uz potporu plesnog studia “Bachata Inspire”

www.urbanamladez.com / www.facebook.com/urbanamladez
www.bachatainspire.com / www.facebook.com/bachatainspire