fbpx

Što su privatni sati ?
Privatni sati su kada učiš plesati sa instruktorom 1 na 1 te je sat plesa prilagođen potpuno tebi, tvojim željama, tvom tempu i tvom napretku. Privatni sati su najbolji i najbrži način za naučiti plesati.
AKCIJA: U svibnju i lipnju ostvarujete popust od 50% na vaš prvi privatni sat.

Prednosti:
1)Tvoj osobni brzi napredak u plesu
Instruktori su FOKUSIRANI SAMO NA TEBE, tempo rada je prilagođen tebi te se ispravljaju sve greške koje se pojavljuju tokom tvoga plesa. Tokom privatnih sati se puno brže napreduje i puno kvalitetnije usvaja gradivo. Naša računica je da se 4 x brže napreduje na privatnim satima nego u grupnim treninzima.

2)  2)Fleksibilnost
Oko termina privatnog sata se dogovaramo KADA TEBI ODGOVARA. Bilo to kao jutarnja radost prije posla, relaksacija nakon posla, večernja aktivnost, vikend kada ste slobodni ili nešto treće. Također moguće je uzeti privatni sat 1 x tjedno, 1 x mjesečno, 2 sata za redom, itd., dogovor je veoma fleksibilan.


3)Individualni pristup 

U privatnom satu plešeš sa INSTRUKTOROM koji najbolje može procijeniti koje su tvoje prednosti, izgraditi tvoj stil, popraviti tvoje greške. Zbog navedenog naučiš zbilja kvalitetno plesati i izgradiš samopouzdanje u plesu. I da još jednom naglasimo, cijelo vrijeme plešeš sa INSTRUKTOROM 😉


FORMAT PRIVATNIH SATI:
– Trajanje privatnog sata je 55 minuta
– Salsu učimo samo početnike. Ako prije niste plesali Salsu i htjeli bi ju naučiti od početka ovo vam je savršena prilika. Krećemo s vama od osnovnog koraka kroz jednostavne figure sve do srednjeg levela. 
– Učimo vas tehniku plesa, tehniku salse, elemente i koreografije, musicality i styling
– Na sat možete doći sami ili u paru

CIJENA 1 PRIVATNOG SATA:  
– 200 kn ukoliko je na satu prisutan samo Roberto ili samo Gloria
– 300 kn ukoliko su na satu prisutni Roberto i Gloria
– Kod nas štedite 50-100 kn po 1h jer vam ne naplaćujemo dvoranu. Inače uz privatne sate ljudi dodatno plaćaju i najam dvorane po satu. Mi smo napravili mali plesni studio u našoj kući i vi ste time izbjegli ovaj trošak 🙂

SIGURNOST TOKOM PANDEMIJE:
– Po vašem izboru, tokom privatnog sata možemo nositi masku te rukavice. Obavezno je dezinfekcija ruku prije i nakon privatnog sata a prostor u kojem plešemo će biti redovito dezifinciran i provjetren. 

LOKACIJA:
Nalazimo se blizu Kvaternikovog trga. Točnu adresu ćemo vam poslati pri dogovoru termina.

KONTAKT:
Slobodno nas kontaktirajte na email: bachata.inspire@gmail.com, mobitel 091 1987 510 ili FB page: facebook.com/bachatainspire/.
Live, Dance, Inspire!