fbpx

Besplatni tečaj plesa – da li je ovo za vas? Želite da naučite nešto o osnovama tehnikama plesa? Niste sigurni kako bi to izgledalo? Ako imate nedoumicu na bilo koje od ovih pitanja, na pravom ste mjestu!

Ples je dobro poznat kao posebna pomoć za razvijanje uma, tijela i duha i optimalno sredstvo za izražavanje osjećaja i kanaliziranje emocija. Zbog toga naš tim vjeruje da bi se bez obzira na vještine, sposobnosti, spol ili uzrast svima moralo omogućiti učenje plesa i discipliniranje uma i tijela koje ovaj oblik umjetnosti zahtjeva. U skladu s ovim uvjerenjem projekt “Yes za ples” besplatni tečaj plesa potiče i inspirira mlade da se počnu baviti plesom.

Ovaj projekt nudi besplatni tečaj plesa, na osnovnom nivou, svim mladima što će ih uvesti u svijet plesa u paru i educirati ih o dobrobitima plesa. Plesovi u paru daju mladima pouzdanje koje im je potrebno za uspjeh u bilo kojoj profesionalnoj karijeri, ali ih također uče zajedničkom timskom radu, koji je potreban za izvedbu vrsnih umjetničkih ili drugih životnih zadaća.

I ono što je najvažnije, smatramo da je ples užitak i zabava i zato nastojimo učiniti plesni trening zabavnim i ugodnim te se trudimo svaki sat treninga pretvoriti u jedno odgojno i izazovno iskustvo, u nezaboravan trenutak koji uči polaznike ljubavi i strašću prema plesu. Besplatni tečaj plesa je odličan način da se oprobate u jednoj novoj veštini.

Ples koji ćemo vas učiti je bachata, društveni ples koji u zadnjih par godina postaje veoma popularan diljem Europe te privlači sve više i više mladih svojom atraktivnošću, zabavnim ritmom i slobodnim stilom.

Prijave na sljedećem linku: https://goo.gl/forms/DDgN2IStmGEYEKjZ2
* Broj prijava je ograničen na 30 polaznika zbog kvalitete radionica.
Mjesto održavanja za besplatni tečaj plesa: dvorana Bachate Inspire, Račićeva 5/1 (1 tram stanica od Kvatrića – Mašićeva) google maps link —> https://goo.gl/maps/2NXDwtryLTP2

Datum i raspored radionica

14.12. Petak – 19 – 22h Osnove + Bachata sensual tehnika (izolacije)
15.12. Subota – 18 – 21h Bachata sensual tehnika (valovi + vođenje)
16.12. Nedjelja – 18 – 21h Bachata kombinacije (tri)

Projekt besplatni tečaj plesa “Yes za ples” je financiran od grada Zagreba, to jest Gradskog ureda za sport i mlade. Radionice su besplatne za korisnike.

Projekt provodi udruga za mlade Urbana mladež uz potporu plesnog studia “Bachata Inspire”
www.bachatainspire.com / www.facebook.com/bachatainspire
www.urbanamladez.com / www.facebook.com/urbanamladez