Ples je jedan od najljepših načina izražavanja radosti, ljubavi i poštovanja prema nekome. A što bi bilo bolje za iskazati sve to nego na Dan žena, kada žene diljem svijeta zaslužuju priznanje za svoj trud i doprinos društvu?

Ples Zagreb
Ples Zagreb

Ples je oduvijek bio važan dio ženskog života, bilo da su plesale u paru ili solo. Mnogim je ženama ples pružio siguran prostor za emocionalno izražavanje i osnaživanje. U današnje vrijeme žene plesom izražavaju svoju slobodu, snagu i samopouzdanje, a ujedno se zabavljaju i stvaraju prijateljstva.

Poklon za dan žena

U sklopu obilježavanja Dana žena brojne organizacije i plesne škole nude razne programe i događanja posvećene plesu. Ovo je savršena prilika da se okupite s prijateljima i proslavite dan u stilu. Možete se pridružiti grupnom plesu ili naučiti neke nove plesne korake uz profesionalne instruktore. Terapija plesom također je odličan način za oslobađanje od stresa i napetosti.

Ples je također odličan način da slavimo žene u našim životima. Možete pozvati svoju majku, sestru, baku, kćer ili prijateljicu da zajedno zaplešemo i pokažemo im koliko su važne u vašem životu. Ovo je prilika da zajedno uživate u plesu i stvorite dragocjene uspomene koje ćete zauvijek čuvati.

Na Dan žena želimo slaviti žene i njihovu važnu ulogu u društvu. Iako se žene i dalje suočavaju s brojnim izazovima i predrasudama, njihova snaga i izdržljivost su neupitne. Ples je način da odamo poštovanje ovom divnom spolu i pokažemo koliko su važne i cijenjene..

Stoga neka ples bude dio vaše proslave Dana žena. Neka vas ritam glazbe i sklad pokreta povežu s drugim ženama i učine ovaj dan nezaboravnim. Uz ples neka se žene diljem svijeta osjećaju voljeno i poštovano.

Ako ste u Zagrebu, plesni studio Bachata Inspire nudi tečajeve Bachate. Pridružite nam se danas u plesu – jer svaki dan je dan žena. Link za prijavu: https://forms.gle/eE1XEjM3W6MUAXR59.

Prijavi se i na naš newsletter klikom ovdje https://forms.gle/bUn1Y5nA4PDwYXHG7 i prvi saznaj kada krećemo sa novim upisima, sve o popustima i sniženjima te svijetu bachata.

Senzualan ples bachate

Jedan od plesova koji je u posljednjih nekoliko godina doživio pravi procvat, posebno među ženama, je bachata. Bachata je senzualan ples koji dolazi iz Dominikanske Republike, karakterizira ga strastven ritam i bliskost plesnih partnera.

Za razliku od drugih plesova, bachata nema strogih pravila i može se prilagoditi stilu pojedinca, što ga čini posebno privlačnim ženama koje žele izraziti svoju individualnost.

Bachata je vrsta plesa koja pruža jedinstvenu priliku ženama da se izraze kroz ples i osjećaju se snažno i senzualno. Upravo zato predstavljamo Bachata Inspire Lady Styling tečaj koji je namijenjen ženama koje žele naučiti ovaj ples.

Ovaj tečaj nudi izuzetnu priliku za učenje bachate od iskusnih i strastvenih instruktora, koji će vam pomoći da savladate tehniku ​​i stil ovog plesa. Statistike pokazuju da žene čine većinu polaznika tečajeva bachate u svijetu, što govori koliko je ovaj ples popularan među ženama.

Ples za dame, Zagreb

Bachata Inspire Lady Styling tečaj nudi ženama priliku da od stručnih instruktora nauče tehnike i stilove bachate, a ujedno razvijaju samopouzdanje i slobodu izražavanja. Ovaj tečaj omogućuje ženama da se osjećaju snažno i neovisno na plesnom podiju, dok u isto vrijeme uživaju u senzualnosti i romantici bachate.

Stoga Bachata Inspire Lady Styling tečaj nije samo prilika za učenje novog stila plesa, već i prilika za žene da se osnaže i izbore za svoje mjesto na plesnom podiju. Ako ste spremni za novo iskustvo plesa i osnaživanja, ne propustite priliku pridružiti se Bachata Inspire Lady Styling tečaju i postati dio zajednice žena koje plešu bez straha i ograničenja.